• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Avukat Yavuz Avcı, Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Tekirdağ Temsilcisi Oldu

Avukat Yavuz Avcı, Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Tekirdağ Temsilcisi Oldu

ABONE OL
20 Ekim 2024 21:02
Avukat Yavuz Avcı, Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Tekirdağ Temsilcisi Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasette önemli bir adım atan Avukat Yavuz Avcı, Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde ki yeni kurulacak partinin Tekirdağ İl Başkanı olarak atandı. Yeni partinin kuruluş lansmanı 28 Ekim’de Ankara ATO Congresium’da yapılacak.

 

Uzun süredir siyaset sahnesinde etkin bir rol üstlenen Avukat Yavuz Avcı, Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde yeni kurulacak olan partinin genel başkanın olurlarıyla Tekirdağ İl Başkanı olarak atandı. Bu adım, Yavuz Ağaralioğlu’nun 28 Ekim 2024 tarihinde Ankara ATO Congresium’da açıklayacağı parti hazırlıklarında sona yaklaşıldığını işaret ediyor.

 

Avcı, partinin kuruluş sürecinde yaptığı açıklamada, “Partimizin öncelikli hedefi, Tekirdağ’ı güçlü bir şekilde temsil etmek ve Türkiye siyasetinde etkin bir rol oynamaktır,” diyerek, parti çalışmalarının hız kazandığını belirtti. Partinin, “Akıl, Ahlak ve Adalet” ilkeleri doğrultusunda ülkeye yeni bir soluk getirme amacında olduğunu vurguladı.

Yavuz Ağaralioğlu’nun liderliğindeki bu yeni siyasi hareket, “Liyakatli Şöhretsizler” sloganıyla, mütevazı ancak ehil kadroların oluşturduğu bir ekip ile memleket siyasetine farklı bir yön kazandırmayı hedefliyor. Bu çerçevede, Avukat Yavuz Avcı, Tekirdağ’ın yerel dinamiklerini dikkate alarak yeni partinin kuruluş sürecinde önemli bir rol üstleniyor.

 

“Adalet, Akıl ve Ahlak”

 

kavramlarıyla yola çıktıklarını ifade eden Avcı, devletin her kademesinde liyakatin esas alınacağını ve bu yeni siyasi hareketin halkta büyük bir umut kaynağı olacağını vurguladı.

En az 10 karakter gerekli