• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


En Genç Başkan Adayı Oldu, Sahneye Oğlu ile Çıktı

En Genç Başkan Adayı Oldu, Sahneye Oğlu ile Çıktı

ABONE OL
3 Şubat 2024 20:01
En Genç Başkan Adayı Oldu, Sahneye Oğlu ile Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı’nın Tekirdağ’daki 11 ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 36 yaşındaki Gökhan Saygı, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı olarak en genç başkan adayı olarak belirlendi. Saygı, törende 9 yaşındaki oğlu Adnan Kerem ile birlikte sahneye çıktı.

Cumhur İttifakı’nın Tekirdağ 11 ilçe belediye başkan adayı Çorlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle açıklandı. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan  Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımı ile 2’si MHP 9’u AK Partili isim toplam 11 ilçenin başkan adayı açıklandı. İsmi açıklananlarından birisi de Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı oldu. 36 yaşındaki Saygı ismi açıklanan en genç başkan adayı oldu. Saygı sahneye 9 yaşındaki oğlu Adnan Kerem ile birlikte sahneye çıktı.

GÖKHAN SAYGI KİMDİR?

26 Temmuz 1987’de Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimimi Tekirdağ’da tamamladıktan sonra, Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetimin ardından, vatani görevimi tamamladı ve sonrasında, memleketimde, tarım, akaryakıt ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak çalıştı.

Siyasi kariyerine, AK Parti’de adım attı.2014’ten 2016’ya kadar AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak hizmet görev yaptı. Daha sonra 2016’dan 2019’a kadar AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı sonrası, Süleymanpaşa Belediyesi’nde Sosyal Yardım İşleri, Mali Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Fen İşleri Müdürlüklerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak 4,5 yıl hizmet etti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için görevimden ayrıldı ve Süleymanpaşa Adayı oldu.  Evli, 9 yaşında  Adnan Kerem ve 2 yaşında Ali Kaan isminde iki erkek çocuğu babası.

En az 10 karakter gerekli