• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Tantan; ‘’Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız’’

Tantan; ‘’Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız’’

ABONE OL
10 Ekim 2024 12:45
Tantan; ‘’Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, son günlerde Tekirdağ’da yaşanan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ’da son zamanlarda yaşanan olumsuz olaylar, cinayetler ile ilgili açıklamalarda bulunan Tantan, ‘Yaşanan bu süreç hepimizi derinden üzmüştür.’’ Dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan; ‘’Son günlerde şehrimizde yaşanan üzücü olaylar ve şehrimizin bu olaylarla ülke genelinde gündemde olması hepimizi derinden üzmüş ve bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Şehrimizde yaşanan, Cinsel istismara uğrayan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden, 2 yaşında ki Sıla bebeğimizin olayı, daha sonra Çarşının göbeğinde yaşanan dehşet verici cinayet ile 2 genç kardeşimizi kaybetmemiz, 2 polisimizin yaralanması. Son olarak 100. Yıl mahallesi Barış Manço parkında 18 yaşında ki Efecan kardeşimizin 2 madde bağımlısı tarafından hayattan koparılması Tüm Tekirdağlıları derinden üzmüştür.’’ İfadelerini kullandı.

ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Tantan; ‘’Görülüyor ki, şehrimizde bazı şeyler yolunda gitmiyor. Uyuşturucu kullanım yaşı çok küçük yaşlara düşmüş, bireysel silahlanma ciddi sorun olmaya başlamıştır. Belirtmek isteriz ki Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak ben, Yönetim Kurulu üyelerim ve meclis üyeleri olarak şehrimizde yapılacak olan her çalışmada değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtiriz.’’ İfadelerini kullandı.

BU GENÇLİĞİ KORUMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUNDA

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, ‘’Son olarak gençlere ve ailelerine sesleniyorum madde bağımlılığı hayatlarınızı avuçlarınızın arasından alıp götürürken bunları size satanlar saltanat sürmektedir lütfen taşıdığınız asil kanı kirletmeyin ailelere de gençlerimizin üzerinden ellerinizi çekmeyi, bu gençliği korumak hepimizin sorumluluğundadır’’ diyerek sözlerini noktaladı.

En az 10 karakter gerekli